Monochrome vai klassikkoasu? Tällä kaudella on mistä valita!

Raikkaat klassikot ja kevään villeimmät värit – tässä ajankohtaiset tyylitärpit kevään juhliin ja arkipukeutumiseen!

Keltainen

Tänä keväänä ajankohtaisia ovat kaikki keltaisen sävyt hempeän pastellisesta leijonankeltaiseen. Valikoimissamme löytyy keltaista niin yksivärisenä kuin kuoseissa muihin väreihin yhdistettynä. Rohkea valitsee keltaista päästä varpaisiin, klassisempi tyyli rakentuu keltaisin asustein tai valitsemalla vain yhden elementin asuun. Myös jalkinevalikoimassa tänä keväänä useita auringonkeltaisia vaihtoehtoja.

Urbaani safari

Maastoudu kaupunkiin hillityissä beigen ja ruskean sävyissä. Raikasta asu valkoisilla kengillä tai hulluttele, etenkin käärmekuosi on tällä hetkellä ajankohtainen. Klassinen konjakinruskea toimii hyvin myös modernille Indiana Jonesille.

Kirkkaat värit & rohkeat kuosit

Ihana kirkas kermitin vihreä ja purkkapinkki väri löytyy tänä keväänä monen merkin mallistosta niin miehille kuin naisillekin. Jos kirkas yksivärinen asu tuntuu liian hurjalta valitse värikäs trooppinen printtikuosi vaatteeseen tai piristä neutraalimpaa asua värikkäillä kengillä.

Pastelli ja raidat

Hempeät pastellisävyt näyttävätkin erityisen hyvältä taas pienen tauon jälkeen. Raitakuosia löytyy myös sekä klassisissa että yllättävissä väriyhdistelmissä. Rohkea valitsee raidallisen puvun, klassisempi suosii hillittyä raitapaitaa tai paitamekkoa.

Raikkaat klassitkot

Klassikko ei petä koskaan. Tämän ja kaikkien muidenkin keväiden peruspuvusto koostuu täydellisen istuvista farkuista, valkoisesta t-paidasta tai kauluspaidasta ja valkoisista tennareista tai nahkaisista loafereista. Päälle voi heittää klassisen jakun /irtotakin. Miehille ja naisille tarjolla myös paljon jerseyjakkuja ja –irtotakkeja jotka hurmaavat ulkonäkönsä lisäksi myös mukavuudellaan. Kesäisen hellepäivän pelastajana toimii pellavainen paitapusero tai paitamekko. Trenssi ja farkkutakki ovat ovat täydellinen pari näille kesän klassikoille iltojen viilentyessä.


Back